dinsdag 26 oktober 2021

Dagboek van Fabienne - Mijn naam is Arena, en ik ben een rescue katje.

Arena is een super lieve, heel aanhankelijke, slimme en mooie poes. Ze werd gered van de straat, uit een katjeskolonie. Ze is zo lief en grappig en mensgericht, ze moet zeker ooit een thuis hebben gehad. Arena werd geadopteerd, maar spijtig genoeg waren de andere katjes in huis niet blij met de nieuweling, dus daarom is Arena terug op zoek naar een nieuw warm mandje. 

In het asiel was ze heel sociaal met andere katjes, en in het opvanggezin loopt het ook heel goed met de andere aanwezige katjes. Arena kan zeker ook als kat alleen geplaatst worden, ze is het allerliefste bij haar mensen. Arena is een volwassen huiskatje, die graag in huis leeft en een grote knuffel is. In plaats van een katje te kopen zouden mensen echt moeten denken aan deze katjes in een asiel. Rescue katjes. Zij waren ooit ook gekocht of geadopteerd door iemand en hebben reeds een verleden, een leven gehad, waren ooit geliefd door hun gezin, of niet, dat is bij elk leven anders. Geef hen een kans, ze zijn het zo waard en nog veel veel meer.

Geef een rescue een kans en red een wereld! Het maakt voor hen een wereld van verschil, en voor ons een zegen op onze inspanningen en inzet. Het zijn levende wezens die wachten op dat ene baasje dat hen gelukkig maakt en andersom.

 






Meer informatie over Arena vind je hier:

NL - https://ace-charity.org/honden/honden/19002/

FR - https://ace-charity.org/fr/honden/honden/19002/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten