dinsdag 26 oktober 2021

Tomas

Hallo allemaal,

Wat er ooit met mijn oortje zou gebeurd zijn ben ik intussen vergeten (en ik zie er ook helemaal niks aan), maar ik heb dit maal wel heel veel leuk nieuws dat ik wil vertellen.

Ik ben op vakantie geweest, een week Zeeland, met de baasjes en mijn dikke vriend Kamiel natuurlijk, in een mooi houten huisje aan de Oosterschelde. Tof, behalve die nacht dat de eerste herfststorm voorbij raasde. Gelukkig mochten Kamiel en ik in de kamer bij de baasjes "slapen" want we waren alletwee heel heel erg bang. Ja, ja, de grote Kamiel ook en ik nog meer zeker. Maar alles samen werd het een heel fijne vakantie. Heel hart-stik-ke fijn, zoals ze ginder zeggen. Heel mooi gezegd, vind ik dat.

Maar nog belangrijker nieuws. IK MAG LOS !!! Joepiejééééé ! Niet altijd, soms, vrij vaak toch. Alleen op niet drukke plaatsen en ook omdat ik zo hartstikke heel goed luister en mij altijd onmiddellijk laat aanlijnen als ze mij roepen. Het vrouwtje zegt "losmaken" en dan ga ik meteen liggen en maakt ze de riem weer vast. Wij begrijpen elkaar stilaan hartstikke goed.

Voila en nu ben ik hartstikke moe van al dat schrijven en ga ik in mijn sofa een beetje liggen dromen van loslopen, mooi weer, vakantie aan zee en lekker eten en zo....

Tot de volgende keer, wie weet wat ik intussen nog allemaal ga beleven, ik zal het proberen te onthouden om het jullie te vertellen. Tot dan.

Tomas








Geen opmerkingen:

Een reactie posten