dinsdag 19 maart 2024

Dagboek van Fabienne - Jack en Averell, de vriendelijkheid zelve.

Ze zijn tegenwoordig erg in trek, de nieuwste modegril, en bijgevolg zien we er ook weer meer en meer bij ons belandden… Waarom weten we vaak niet, want ze zijn enorm lief, een soort van mini Husky’s die in dit land, in deze hitte, niet op hun plaats zijn. Stilaan kunnen we een beter beeld maken van hun karakter: ze zijn lief en vriendelijk, sociaal en actief, ze spelen en lopen graag. Het zijn echt wel hondjes voor mensen die actief zijn, van sport houden, of graag wandelen. Het zijn geen hondjes voor op een appartement of oudere, minder fitte mensen. Ze willen er bij horen en zijn dol op kinderen, want die spelen graag met hen.
Onze Jack is er eentje van, hij is enorm lief en een echte mensen-hond, wil altijd knuffelen en bij je zijn. Hij is een toffe hond die een gezellige, verantwoorde familie zoekt, en dat geldt net zozeer voor zijn maatje Averell!
Wie graag een beertje in huis haalt en van verzorgen houdt, want de vacht vergt wel wat onderhoud, moet zeker aan hen denken! Ze zijn geweldige jongens!

JACK

AVERELL


Informatie over Jack vind je hier en over Averell hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten