woensdag 13 maart 2024

Dagboek van Fabienne - Een Frenchie(panneke) die geluk had.

We waren vorige week weer in het dodenstation, bom- en bomvol zitten de vele kooien. Ongelooflijk maar waar, ze laten hen nu langer leven, maar hoe… Waar leg je de grens voor zoveel ellende? We namen er weer een aantal mee, een van hen was deze verwaarloosde Frenchie.

Volgens het dodenstation liep ze gewoon op straat, en ze zat er al even, maar ze bewoog de hele dag niet. Toen we haar meenamen ontdekten we waarom… Ze had een gebit dat volledig ontstoken was, bloed en speeksel drupte zo uit haar mondje, en ze kon hierdoor niet eten en moet vreselijk veel pijn hebben gehad. Het was erg dringend, ze had zoveel pijn en doordat ze niet kon eten vermagerde ze zienderogen. Daarom werd ze enkele dagen later meteen geopereerd.

Ondertussen is ze aan het bijkomen van haar operatie waarbij er heel wat tanden werden verwijderd. Ze is al een heel ander hondje, plots speelt ze met een balletje en beginnen haar oogjes beginnen weer licht te krijgen. Hoe kan je jouw hondje zo verwaarlozen!? Het blijft voor ons een raadsel...





Meer informatie over Frenchie vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten