zondag 18 februari 2024

In memoriam Mouky

Helaas is Moekie vorige week overleden. We zijn heel erg verdrietig dat we hem moeten missen. Moekie hebben wij 8 jaar geleden geadopteerd en was deel can ons gezin. Hij ging overal mee naar toe op onze reizen naar Zweden, Noorwegen, Kreta, Bretagne. Hij kon lange wandelingen maken met ons en liep dan tussen ons in. Altijd omkijkend waar ik bleef. Het was een superlief hondje. Gevoelig, alert, eigen willetje, bijdehand. Het was een charmeurtje en heel aandoenlijk en braaf. Iedereen hield van hem. Ik kon hem zelfs meenemen naar mijn werk.

Ik was gek op hem en hij op mij en we hadden echt een band. Helaas kreeg hij op onze laatste vakantie epileptische aanvallen waar wij erg van schrokken. Hij heeft medicatie gekregen en dit leek stabiel. Hij had soms maanden geen aanval. Tot eerste kerstdag waarop hij 3 aanvallen kreeg. Hierna ging het achteruit. Hij wilde amper nog eten. Zijn leverwaarden waren te hoog geworden en hij had bloedarmoede. Andere medicatie geprobeerd maar hij werd steeds zwakker. Het was een moeilijke en onzekere tijd. We hebben van alles geprobeerd maar onze allerliefste Moekie was op. Vorige week maandag is hij vredig ingeslapen. Wij zijn intens verdrietig dat wij dit mannetje moeten missen maar ook heel erg dankbaar dat hij op onze weg is gekomen en wij prachtige jaren hebben gedeeld. 

Moekie is 12 jaar geworden!








1 opmerking:

  1. Ik heb Moekie ontmoet tijden het schetsweekend in Den Bosch en hij stal meteen mijn hart, wat een bijzonder beestje! Heel veel sterkte met jullie verlies ♥️
    Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen