woensdag 15 november 2023

Update Gina

Na een jaartje Gina bij ons te hebben, wil ik jullie bedanken om ons zo goed bij te staan tijdens de adoptie. Er was toen eventjes twijfel omdat er sprake was van mogelijk gescheurde kruisbanden en een operatie waarschijnlijk snel moest volgen, maar we zijn super content dat we toen zijn ingegaan op jullie aanbod. 

Gina voelde zich hier meteen thuis en is superlief in omgang. Ook met de poezen heeft zij een goede band opgebouwd. Ze geniet van haar dagelijkse wandelingen, het gezelschap en de avonden knus in de zetel. Met vakanties in de bergen is zij in haar nopjes! 

Tot enkele weken geleden bleek zij geen last meer te hebben van de knie, maar onlangs vermoedelijk iets te enthousiast aan het rennen geweest waardoor ze terug begon mank te lopen. Daarom hebben we besloten om de operatie aan de knie deze week te laten doorgaan. We hopen dat ze hiervan spoedig hersteld en weer volop mee kan wandelen zonder pijn, maar hebben alle vertrouwen in de orthopedagoog! 

Wij zijn tevreden dat we toch een hondje kunnen helpen, want daarvoor adopteer je er toch eentje. Ze is onze eerste adoptiehond, maar zeker niet de laatste! 

Hierbij nog enkele foto’s om jullie mee te laten genieten 😊

 

Groetjes Nicky & Kris






Geen opmerkingen:

Een reactie posten