donderdag 30 november 2023

Aankomst Vera

Hallo Spanje, hier Tess ( voor de vrienden Tessemie en volgens John Doe een Jack Russel-mormelke ) met nieuws heet van de naald : We gaan van twee naar drie !


Vanmorgen reden de baasjes naar Overijse en we mochten mee.

We zouden een mooie verrassing ophalen voor John Doe en voor mij. Sinterklaas zou iets vroeger uit Spanje komen om brave hondjes ( lees : John en Tess ) te belonen.

Den John was natuurlijk wild enthousiast en droomde al van een lekker snoepje of een leuk stukje speelgoed. En ik ? Ik dus ook.


En wat verschijnt er op de parking van Pento ? Het bazinneke met Vera, een podenco-meisje.

Lap zeg,  die speelgoedkip of tennisbal smiley konden we vergeten.


Tijdens de rit naar huis zat Vera op de schoot van het bazinneke.  Ook straf, normaal is dat mijn plaats. John en ik installeerden ons dan maar naast hen en we verloren haar en dan bedoel ik de nieuwkomer geen moment uit het oog.

Bij aankomst in Mortsel-City was het ijs echter snel gebroken en stormden we met drie de gang door richting tuin.

Vera is ook dol op voetballen en crossen in de tuin en dat vind ik schitterend.  Het bazinneke wordt een dag ouder en voetballen is niet één van haar specialiteiten en crossen zeker niet. Dus vinnige Vera, jij wordt zeker een leuk speelkameraadje.

Zelfs John speelde mee en dat is niet zijn gewoonte. Die is liever lui dan moe πŸ˜‰. En van moe gesproken, ik denk dat wij vannacht zéér goed zullen slapen, tenminste dat hopen de baasjes toch.             

Enkele sfeerbeelden πŸ˜‰:



Poot van John Doe, Tess en Vera aan de hondjes in de refugio en zeker aan de langzitters die nog geen nieuwe thuis hebben gevonden en in het bijzonder ook aan de sukkelaars die de lange reis maakten naar BelgiΓ« of Nederland en dan moesten ervaren dat ze toch niet zo gewenst waren. Het baasje vindt dat sommige adoptanten allesbehalve empatisch vermogen hebben en beter een pluchen beestje zouden nemen in plaats van een hond die al zoveel heeft meegemaakt.

Wij zijn gelukkig goed terecht gekomen.

Wordt vervolgd ! 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten