woensdag 29 november 2023

Dagboek van Fabienne - Onze papflessertjes hebben het gered!

Ze waren met z’n vijven toen ze gevonden werden in de vuilnisbak, maar eentje heeft het niet gered…  Een ander broertje vond al zijn gouden mandje, maar deze drie hooligans blijven vol leven en verwachting de buurt ontdekken. Ze spelen en ravotten, halen kattenkwaad uit, maar worden tegelijk super goed gesocialiseerd en heerlijk verwend! Kortom, ze hebben een zorgeloze start gekregen en zijn zich niet bewust dat ze ooit wegwerppupjes waren in een vuilcontainer… Onze opvangmama's zijn er maar druk mee!

Met opgroeien werd stilaan duidelijk wie hun voorouders konden zijn: het zijn overduidelijk Bull Terrier kruisingen. Stevige karaktertjes, met een gek kantje, die een verantwoordelijke familie of baas nodig hebben om hen gelukkig te blijven maken. Mensen die hun opvoeding verder zetten op een correcte en gezonde manier! We willen ten allen tijde vermijden dat dit mis loopt, we zoeken dan ook de perfecte thuis voor hen!

Sakari, Arlette en Georgette zijn nu sociale hondjes, gewend van mee te rijden met de auto, gewend aan het gezelschap van andere honden en katten… Wie helpt ons de juiste baasjes for life te vinden?

 

 

Informatie over:

Sakari - https://ace-charity.org/honden/honden/22133/ 

Arlette - https://ace-charity.org/honden/honden/22131/ 

Georgette - https://ace-charity.org/honden/honden/22132/  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten