woensdag 29 november 2023

Langzitter van de maand - November

*** JOS *** 

Jos, een vrolijke verschijning, mocht al in opvang gaan in België, en wil heel graag zijn eigen gouden mand! Zijn opvangmama is niets dan lovend over hem. Hij loopt heel graag rond in de tuin waar hij zichzelf bezighoudt met elk hoekje te verkennen en overal aan te snuffelen. Binnen volgt hij je overal en ligt hij graag in de zetel. Jos is altijd blij je te zien en dankbaar voor elk aaitje over zijn mooi zacht kopje. Kortom een vrolijke leuke vriend om je leven mee te delen. Toppertje Jos is te bezoeken in België.


Meer informatie over Jos vind je hier.




*** MACHOTE***

Machote is een schat van een kat. Maar soms ook wat onhandig, hij geeft bijvoorbeeld love bites maar net iets te hard. Hij houdt van spelen met touwtjes en hengels en vindt het heerlijk om in de zon te liggen. Hij heeft het nodig om naar buiten te gaan, maar dan wel in een afgesloten balkon of tuin. Hij is niet geschikt om uit de eigen tuin te laten gaan, want hij zoekt de confrontatie met andere huiskatten op en durft daarbij ook bij de buren naar binnen te gaan. Met andere katten is hij dus niet goed, hij lijkt de kattentaal niet goed te spreken. 

Tegen de hond is hij altijd erg lief maar de hond werd steeds jaloerser en minder lief tegen hem, waardoor de adoptanten een nieuw plekje zoeken voor Machote. Het ligt dus niet aan Machote en het zou dus heel goed kunnen dat hij met andere honden wel weer een vriendschap opbouwt. Maar dan liefst wel bij een hond die katten gewend is.

Machote is echt een heel lief en gevoelig katje.

 Meer informatie over Machote vind je hier.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten