donderdag 9 november 2023

Dagboek van Fabienne - Bedankt aan al onze studenten!!

Heel wat van onze studenten keerden deze week weer naar huis, en dat is altijd zo jammer want zij zijn een zegen voor onze hondjes en katjes. Elk van hen wordt wel verliefd en gaat deze lieverds dan extra verwennen, hetgeen zoveel betekent voor hun lange dagen in ons asiel. Hun pure liefde wederzijds doet vaak wonderen, en dat gaan we nu weer moeten missen, maar ook de enorme hulp die we van hen krijgen, al het werk dat ze samen met ons verzetten.

Onze appartementjes staan straks weer leeg, en onze refugio draait eind deze maand weer enkel op onze eigen mensen en vrijwilligers, wat weer erg zwaar zal worden. Mensen die willen komen helpen tijdens de wintermaanden zijn meer dan welkom! Jullie kunnen goedkoop verblijven in onze studentenwoning (waar plaats is voor 6 mensen). Als er iemand een weekje of twee mee wil draaien in onze gekke molen, aarzel niet om ons te contacteren!  

Wij willen alle studenten die er dit jaar waren van harte bedanken en hen het allerbeste wensen! Weet dat wij jullie hulp en inzet voor onze vergeten zielen enorm waarderen!! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten