dinsdag 30 mei 2023

Update Alfeo

Hallo allemaal.

Ik, Guus, voorheen genaamd Alfeo, woon nu al ruim 3 maanden in Nederland.

Ik woon hier samen met een vriendje die nog wat jonger is dan ik. Hij is soms wel wat druk maar ik sta mijn mannetje wel. Ze noemen hem Bobby soms ook wel eens Smรฉagol uit een film.

Verder kan ik lekker de tuin in als ik wil en speel graag met mijn maatje.

In het begin knabbelde ik nog wel eens aan dingen wat niet mocht maar ik begin nu door te krijgen dat dit niet de bedoeling is. Wij hebben dan ook een mand vol met botjes en speeltjes.

Verder hang ik graag rond in de buurt van mijn baasje. Zij is erg lief en veel thuis wat ik toch wel prettig vind.

Ik geniet van aaitjes en knuffels en die krijg ik dan ook ruim voldoende. Soms ben ik wat minder dapper dan mijn vriendje maar daar houden ze hier goed rekening mee. Ik kende buitenwereld ook nog niet zo goed maar krijg steeds meer zelfvertrouwen.

Nu ik ook doorheb dat ik niet op de vloerbedekking op de bovenverdieping mag plassen en poepen ga ik mee naar boven om te slapen als ik daar zin in heb. Ohja, ze hebben hier nog nog katten en die mogen mij wel.

Ik gedraag mij dan ook rustig (ik ben Spaans hรฉ) dus ze blazen niet naar mij. Wel vaker naar Smรฉagol, want die is vaak erg beweeglijk en dat vinden ze eng. Een van de katten heeft mij zelfs al een keer een kopje gegeven.

Nou, heel veel meer te vertellen heb ik niet als dat ik mij hier nu langzaamaan nu wel echt thuis voel en op mijn gemakje. We hebben ligplekjes genoeg dus het is hier wel echt een hondthuis waar ik oud wil en ga worden.

Groetjes Guus!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten