maandag 22 mei 2023

Bedankje van de adoptanten van Balou

We willen heel de organisatie nog eens hartelijk bedanken voor alle goeie zorgen en moeite die jullie hebben gedaan voor Balou die nu als Odin door het leven zal gaan. Hij begint zijn naam al te kennen. Hij was in het begin heel voorzichtig en wat bang van Aslan en Arya, maar ondertussen is dat al verdwenen. Hij ontpopt zich tot een grappige speelvogel met een ontwapenende glimlach. Aslan achtervolgt hem als een schaduw en ondertussen spelen ze al heel leuk samen. Hij heeft de beste hondenmanieren en is echt een gentleman. 

Hij wil nog niet op de sofa, maar heeft dan voorlopig een kussen waar hij al lekker geslapen heeft. Hij geniet duidelijk van de rust. Hij slaapt de nacht door, is al zindelijk en is niet bang om even alleen thuis te zijn met zijn nieuwe vrienden.  

Hij heeft nog grote honger, maar hij eet braaf mee met de rest in de keuken. Hij krijgt zijn medicatie en wat extra vitamientjes in zijn eten en dat gaat allemaal mooi mee binnen. Hij is voorbeeldig op wandeling. We bouwen heel rustig op, want hij is nog snel moe.  

Hij heeft wel wat oude battlescars en is soms nog wat onder de indruk van al die nieuwe dingen, maar ook voor hem is het duidelijk tijd voor een nieuw leven...

We zijn helemaal weg van hem en we hopen dat hij zich snel helemaal perfect voelt. Hij is prachtig en ongeloofelijk zachtaardig en lief! We zijn zo ontzettend blij dat onze jongen eindelijk thuis is. 

Hij is al flink mee naar de dierenarts geweest voor een volledige checkup. We zijn met alledrie samen geweest en dat gaf wel wat extra vertrouwen aangezien Arya en Aslan graag bij onze dierenarts komen. Hij heeft langwerkende oorzalf gekregen voor blaasjes in zijn oren. De uitslag van zijn bloedtest en staaltje ontlasting krijgen we in de loop van de week.  

 

Heel hartelijk bedankt voor al jullie tijd en moeite!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten