dinsdag 30 mei 2023

Mia (2,5 j)

Mia werd samen met Lia gered uit een dodenstation in het binnenland van Spanje. Ze gingen over heel internet omdat hun dagen geteld waren, alles zit niet vol, maar overvol, en grotere honden maken helemaal geen kans.

Toen ze bij ons binnen kwamen zagen we dat ze in het dodenstation een band hadden gesmeed en ze zich erg aan mekaar zijn gaan hechten. De ene volgt de andere en andersom, vooral Lia is een teruggetrokken bangere hond, en trekt zich op aan Mia. Maar met een beetje aandacht zie je haar zo open bloeien en zie je dat het een gevoelige, brave ziel is die nog nooit veel geluk kende.

Beiden kunnen apart geplaatst worden maar we willen graag dat ze gelijktijdig vertrekken. Daarom willen we hen samen onder de aandacht brengen en hopen dat hun lot wordt ingevuld met een gelukkige thuis, deze keer voor altijd. Beiden zijn middelgrote dames die zeker een tuin nodig hebben, maar vooral baasjes die hen de kans willen geven om samen een hechte band te vormen om lange jaren samen te genieten. 


Meer informatie over Mia klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten