woensdag 31 mei 2023

Langzitters van de maand - Mei

 *Blits*

Wie o wie valt er toch voor deze zwarte schoonheid?

Onze Blits wacht al meer dan twee jaar op dat ene baasje dat haar een kans wil geven. Ze is nochtans een compact formaatje, een trouwe, vriendelijke dame maar niemand lijkt voor haar te vallen.

Haar opvangmama vindt dat je haar best kan omschrijven als "intens", want alles wat ze doet, doet ze met volle overgave. Teveel prikkels tegelijk kan ze moeilijker verwerken, wat maakt dat een rustige, stabiele omgeving voor haar ideaal zou zijn. De eerste kennismaking met andere honden gebeurt best op een rustige manier, want soms kan ze druk overkomen en daar wordt vaak fout op gereageerd.

Blits loopt flink aan de lijn, is gewend van in een grote groep honden te leven, rijdt graag mee met de auto en is goed met kinderen!

 

Meer informatie over Blits vind je hier.

 

*Kaya*

Lieve Kaya is nu ondertussen al een tijdje bij ons en ze liet ons merken dat ze liever alleen heerst over haar koninkrijk. Andere katten heeft ze liever niet te dicht in haar buurt maar mensen daarentegen kunnen haar niet genoeg aandacht geven. Ze komt heel graag knuffelen maar zal zich niet echt opdringen. Het asielleven valt haar relatief zwaar en ze kijkt dus uit naar een eigen thuis waar ze heerlijk zichzelf kan zijn en zich schaamteloos kan laten verwennen.

 


Meer informatie over Kaya vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten