maandag 26 december 2022

Wordt virtueel adoptant en ontvang zo een mooi certificaat als hieronder te zien is!

U wilt graag een hond of kat, maar heeft hier op dit moment de mogelijkheid niet voor? Of u heeft een hond of kat geadopteerd en wilt graag nog een hond of kat helpen? Adopteer dan een dier op afstand, ook wel virtuele adoptie genaamd!

U kunt op onze website onder “Honden ter adoptie” en “Katten ter adoptie” zien welke honden en katten nog niet gereserveerd of geadopteerd zijn. Ook kunt u in de filter bij ‘Status‘ kiezen voor ‘Zonder virtueel adoptant‘, voor een overzicht van alle honden of katten die geen virtueel adoptant hebben. Let op, niet alle honden/katten komen in aanmerking voor virtuele adoptie.

Alle virtuele adopties gaan in afstemming met de Coรถrdinator Virtuele Adopties, bereikbaar via: virtuele.adopties@ace-charity.org

Het door u virtueel geadopteerde dier blijft in het asiel of komt in een opvanggezin, totdat het wordt geadopteerd. Alle honden en katten die bij ACE|SHIN binnen komen, krijgen de behandeling en verzorging die ze nodig hebben. Als we dieren binnen krijgen met een ziekte of een medisch probleem, starten we zo snel mogelijk met de noodzakelijke behandeling.

Uw maandelijkse bijdrage helpt mee in het betalen van de verzorging, behandelingen van ziekten of verwaarlozing, medicatie, castratie/sterilisatie en eten. Kortom ze krijgen een tweede kans, met het doel hen weer een waardig en respectvol leven te geven. Natuurlijk kunnen deze kosten niet door รฉรฉn virtueel adoptant worden gedragen. Die kosten zijn per maand minimaal € 45,00. Daarom hopen wij altijd dat een dier meerdere virtueel adoptanten krijgt om zo goed mogelijk de kosten te kunnen dekken. Zeker als het gaat om dieren met gezondheidsproblemen!

U kunt er ook voor kiezen een dier virtueel te adopteren dat geen kans meer maakt om ooit daadwerkelijk geadopteerd te worden. Deze dieren zijn herkenbaar op de website omdat er naast hun naam “MOEILIJK ADOPTEERBAAR / NIET ADOPTEERBAAR” staat vermeld in een rode balk. Dit zijn dieren die een enorme rugzak met zich meedragen. Ze zijn bijvoorbeeld zo mishandeld dat ze doodsbang voor mensen zijn geworden waardoor ze niet meer in een huiselijke omgeving kunnen worden geplaatst. We hebben bijvoorbeeld ook dieren die een lichamelijk gebrek hebben doordat ze zijn overreden en daardoor niet meer zindelijk zijn of goed kunnen lopen. En daarnaast zijn er dieren met een ziekte die een enorme intense behandeling vergt. Al deze dieren willen wij een waardig bestaan geven.

Middels een maandelijkse bijdrage van € 15,- steunt u de door u virtueel geadopteerde hond/kat.

Wilt u graag uw hond of kat volledig exclusief virtueel adopteren, dan is dit mogelijk voor een maandelijkse bijdrage van € 50,00. U bent dan zijn of haar virtuele STER-ADOPTANT.

Wordt u virtueel adoptant, dan vermelden wij op onze site dat u de hond of kat virtueel heeft geadopteerd. Voor deze vermelding mag u een eigen tekst aanleveren, met een maximum van 24 tekens (incl. spaties). Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van uw dier. Tevens ontvangt u een certificaat van de virtuele adoptie.

Wilt u meer informatie of uzelf aanmelden? Neem dan contact met ons op via: virtuele.adopties@ace-charity.org
Dan vertellen wij graag welke hondjes/katjes nog geen foster hebben, of een extra foster hard nodig hebben.














 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten