zondag 25 december 2022

Fabienne’s hond van de week: π—Ÿπ—œπ—­π—”,...

Ace Liza, nu Lela.
Lela betekent schoonheid en dat is ze zeker.
Sinds half september is Lela bij ons in opvang in Nederland.
Lela is een jonge dame, die bruist van de energie. Zolang ze deze energie kwijt kan middels heerlijke wandelingen of rennen naast de fiets, dan zal ze daarna tegen je aan kruipen op de bank om lekker te kroelen en te slapen.
Ze is een ontzettende lieve meid, ze is leergierig, gek op koekjes en is hier goed mee te trainen, ze wandelt keurig aan de vaste of flexlijn. Wandelen doet ze heel graag, gaat steeds meer snuffelen en wil nog wel eens op vogeltjes jagen. Na het wandelen ligt ze het graag op een zachte slaapplaats, het liefst tegen je aan op de bank. Lela is goed met andere honden, ze is ook gewend om met meerdere honden in huis te zijn. Ze kan erg enthousiast zijn en laat dit dan ook blijken door hoog tegen je op te springen.
Maar. Lela heeft ook een eigen willetje, ze blaft als ze iets wil, dit kan zijn dat ze een plasje moet doen, maar kan ook zijn, omdat ze vindt dat jij op haar plekje zit en zij daar wil liggen. Alleen blijven kan ze (nog) niet, maar wij denken dat dit wel aan te leren is. In het verleden heeft Lela een ongeluk gehad met de auto, hierdoor vindt zij in de auto rijden niet fijn, dit gaat al steeds beter. Lela heeft iemand nodig die er van houdt om samen met haar op avontuur te gaan en heerlijke wandelingen te maken, die haar genoeg beweging geeft, zodat ze haar energie kwijt kan. Iemand die haar de tijd geeft om haar zelf te kunnen zijn en iemand die de tijd neemt om haar alles te leren.
Wij denken dat Lela het best in een gezin terecht kan komen waar zij een hondenspeelkameraadje heeft. Omgang met katten onbekend, katten die ze buiten ziet verjaagt ze door blaffen en er achter aan te willen. Omgang met kinderen onbekend.
Ben jij/zijn jullie degene die Lela een warm en liefdevol thuis geven?
Lela is een fantastische hond en ze verdient het zo! 


Voor meer informatie over haar klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten