zaterdag 31 december 2022

Fabienne's terugblik op 2022

Het jaar 2022 is voorbij, een jaar vol van ervaringen, emoties, ups and downs,..

Het was voor onze refugio een keihard jaar, van vechten, trotseren, vol houden en door gaan, het was geen gezellig jaar, temeer dat mijn geliefde man heel erg ziek werd en we samen vechten tegen kanker. Het is hard en zwaar als je samen doormoeilijke tijden gaat, maar we geven niet op, en trachten het hoofd recht te houden.

2022, een jaar waar ook heel wat hondjes en katjes in ons handen kwamen, en heel wat mochten huiswaarts gaan dankzij de gebundelde krachten van onze vrijwilligers en medewerkers. Zovelen kwamen bij ons als hoopjes ellende en konden dankzij jullie allen naar huis en worden daar stilaan onmisbare huisgenoten, daar doen we het nog elke dag voor ! Velen wachten nog in hun kooi,..op dat ene momnet dat er iemand voor hen op staat...

Laat ons 2023 welkom heten en er voor gaan, laat ons diegene die hun wereld in gevaar is een nieuwe wereld aanbieden, eentje per eentje, en dat samen, want samen sta je sterk en krachtig in dit leven, en voor deze viervoerters die ons allen zo dierbaar zijn. 

Elk leven is er eentje en God wat zijn ze dat elke keer opnieuw waard. Samen onze schouders zetten onder de nieuwe 2023, samen sterk en samen trotseren wat komt vechten voor waar we voor staan !!

Gelukkig nieuw jaar !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten