woensdag 28 december 2022

Dagboek van Fabienne - Wat een poezenmama lijden kan.

Toulouse is het zoveelste moedertje dat ergens in een kolonie zwanger raakte. Dag in, dag uit naar eten moeten zoeken en trachten te overleven zoeken moet toch zwaar zijn. Een levend wezen, een mama net als alle andere mama's, en dan aan je lot over gelaten zijn. Ik vraag jullie om je even in hun plaats te zetten, gewoon even te denken en proberen te ervaren hoe dit zou kunnen aanvoelen.

Mama Toulouse bracht haar 5 kittens op deze wereld ergens ten velde, 5 hummeltjes waar ze zo graag voor zou willen zorgen. Gelukkig werden ze opgevangen in een liefdevol huisgezin waar de man des huizes een hele constructie ter wereld bracht opdat mama en kids comfortabel en in alle rust zouden kunnen verblijven. Mama was enorm onwennig maar ze voelde aan dat het goed zat. In enkele dagen werd ze de meest zorgzame en lieve mama, dankbaar als geen ander, mooi om te zien!

Ondertussen zijn ze allemaal mooi, prachtig, lief en verwend geworden, en weten ze al niet meer waar ze van gered werden. Aangezien ze in een gezin opgroeiden zijn ze enorm mensgericht, en gewend aan andere katjes en honden. Het zijn echte schatjes, en mooi ook! Echte prinsjes en prinsesjes, met een lieve, trotse mama!!

Paris - https://ace-charity.org/katten/katten/21151/ 

Lyon - https://ace-charity.org/katten/katten/21150/ 

Marseille - https://ace-charity.org/katten/katten/21149/ 

Grenoble - https://ace-charity.org/katten/katten/21148/ 

Dijon - https://ace-charity.org/katten/katten/21147/ 

Toulouse - https://ace-charity.org/katten/katten/21052/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten