vrijdag 7 januari 2022

In Memoriam Perro & Ciel

Met veel verdriet dienen we jullie mee te delen dat Perro (Ace Curly) en Ciel (Ace Ciel) naar de eeuwige jachtvelden zijn.

Eind oktober 2008 mochten we deze twee bengeltjes verwelkomen.  We waren van plan om slechts 1 hondje te adopteren maar wanneer we die twee pagadders samen zagen bij hun pleeggezin wisten we dat die samen moesten blijven.  We moesten jullie wel even overtuigen maar jullie wisten al direct dat ze beiden een goede thuis gingen krijgen.

Twee mennekes met hun eigen karaktertje maar onafscheidelijk.  De twee liefste hondjes die ons zoveel hebben geleerd, de grootste knuffelaars en dikste vriend van mijn zoon Door.   

In april 2021 hebben we afscheid genomen van Perro, zij kreeg verlammingsverschijnselen van een meervoudige hernia en gezien ze ook reeds blind was in combinatie met de leeftijd was een operatie te zwaar voor haar.  Haar zusje Ciel bleef nog alleen over en na nog een half jaartje genieten van haar gezelschap besloot ze begin december om terug naar haar zusje te gaan.  Zij had een kwaadaardige tumor in combinatie met milt.  

Het gemis is enorm maar we zijn zo dankbaar dat we deze twee pateekes bij ons hebben gehad.

Wij willen jullie organisatie bedanken voor het vertrouwen in ons. 

Groetjes,

Sofie & Door







Geen opmerkingen:

Een reactie posten