woensdag 19 januari 2022

Archie (Archimedes)

Lieve Archie,

Nu ongeveer een jaartje bij ons, wat was je bang. We moesten je in een bench ophalen, totaal niet benaderbaar en we werden zelfs gewaarschuwd dat je kon bijten. Ook het leven in huis was je niet gewend dus je zou een hele klus worden. 

Bij thuiskomst hebben we je eerst maar eens in de tuin gezet, zodat je even kon kennis maken met Amy en Mickey, je nieuwe hondenfamilie, zij komen immers ook uit het buitenland. Dat ging geweldig, je werd hartelijk ontvangen. Toen we je uit de bench lieten, rende je in paniek de tuin door en wilde in eerste instantie niet eens naar binnen. Gelukkig had je al vriendjes gemaakt met Mickey en Amy en kregen je nieuwe broer en zus je toch een beetje rustig en je nieuwsgierig genoeg om mee naar binnen te gaan. Dus hop, de bench mee naar binnen, en dat was je veilige plekje voor de komende tijd. Je broer en zus hebben jou en ons overal zo goed mee geholpen, binnen een week was je zindelijk en stopte je ook met plassen in je lege voerbak. Je was o zo bang dat iemand je voer zou stelen, dus je wilde maar al te graag jouw geur in de voerbak plassen. Je begon langzaam aan ons te wennen, en met ongeveer 3 maanden konden we je aanraken en zelfs een riem om doen zodat je lekker met ons mee kon. Het vertrouwen werd steeds groter, waardoor ik je kon kammen, lekker in bad kon doen en zelfs met je kon spelen. Je veranderde van een angstig hondje, in een vrolijk en speels hondje. Amy en Mickey zijn je grootste vrienden en je bent dol op auto rijden. Je vind het heerlijk om op het strand en in het bos te lopen, waar je heerlijk los rent zonder zorgen!

Lieve Archie, we zijn super trots op je, maar ook op Amy en Mickey, omdat ze zo goed hebben geholpen je angsten te overwinnen en jou, het vertrouwen in ons te geven. Je vacht glimt, je bent prima op gewicht, geen angst meer in je ogen, maar nu een vrolijke, ondeugende blik. Een super gelukkig hondje, waar wij reuze blij mee zijn! 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten