woensdag 5 januari 2022

Dagboek van Fabienne - Jefke kon niet snel genoeg buiten vliegen!!

Ons Jefke is een grappige kruising van een Labrador met een Cocker, maar kon niet vlug genoeg aan de deur gezet worden,… Dusdanig dat zijn eigenaar voor onze deur bleef wachten toen hij iemand zag aanbellen, en onmiddellijk zijn hond in de aanbieding gaf,… Zijn plan werkte echter niet, waardoor wij uiteindelijk toch nog in beeld moesten komen, want hij wou liever vandaag dan morgen van zijn hond af geraken,…

En zo kwam dit grappige ventje, dat je steeds doet lachen als je hem ziet, in ons leven terecht,… Hij is nog niet opgevoed, aanvaardt niet direct een neen, maar als hij ook maar een beetje aandacht krijgt dan is hij jouw beste vriend en volgt hij je overal. Hij is erg sociaal met iedereen, lief en vriendelijk, maar ook zeer onstuimig en actief. Hij kan een bovenste beste vriend worden eens opgevoed, en eens geΓ―nvesteerd in zijn leventje, dat hij bij een familie moet kunnen leven, letterlijk en figuurlijk.

Jefke wordt iets kleiner dan een Labrador, loopt op grappige - nu nog - kortere pootjes, heeft een grappig baardje en kan enorm, maar dan ook enorm, lief en aanhankelijk zijn. Een pareltje van een hond mits je tijd neemt voor zijn opvoeding!

 





Meer informatie over Jefke vind je hier.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten