zaterdag 22 januari 2022

Tomas

Hallo allemaal,

Weer een tijd geleden en een nieuw jaar, ik wens jullie in 22 veel geluk en hoop dat iedereen een warm mandje en een fijne thuis krijgt.

Ik heb naast de kerstboom een paar leuke vriendjes gevonden, eigenlijk hoorden ze bij de kerstversiering…. maar ik vond ze zoooo lief en nu zitten ze naast mij in de zetel. De sterkste van allemaal is IJsbeer, lekker zacht om tegen te slapen. Rudolf, het rendier, kan mooi zingen, dat had ik nog nooit gehoord. Toen ik hem de eerste keer hoorde was ik wel een beetje bang maar hij valt wel mee (als hij zwijgt toch). En dan is er nog Olaf, een rare snuiter, hij is een beroemde filmster, dat is de grappigste. Spijtig dat ik niet op zijn neus mag knabbelen. Ik ben blij dat ik ze ontmoet heb maar de grote zwarte Kamiel blijft uiteraard toch mijn aller-allerbeste vriend.

Ik heb het een paar keer tegen mijn voetjes gekregen van de baasjes, maar ik denk niet dat ze echt kwaad waren want volgens mij moesten ze moeite doen om niet te lachen. Ik kan het niet helpen en ik weet wel dat het niet mag maar ik wil zo graag Anne-Lies-eren. Bij kousen en zakdoeken en kranten… heb ik dat ook. Omdat het niet mag trek ik maar een heel onschuldig gezicht als het per onweerstaanbare drang toch gebeurt…

Dat was het voor deze keer, tot binnenkort,

XOXO Tomas









Geen opmerkingen:

Een reactie posten