zondag 2 januari 2022

π—§π—˜π—žπ—˜π—‘ π—˜π—‘ π——π—˜π—˜π—Ÿ π—’π—‘π——π—˜π—₯π—¦π—§π—”π—”π—‘π——π—˜ π—£π—˜π—§π—œπ—§π—œπ—˜ π—­π—’π—©π—˜π—˜π—Ÿ π— π—’π—šπ—˜π—Ÿπ—œπ—π—ž, π—›π—˜π—§ π—šπ—”π—”π—§ π—’π—©π—˜π—₯ π——π—˜ π—₯π—˜π—–π—›π—§π—˜π—‘ 𝗩𝗔𝗑 π——π—˜ π—π—”π—–π—›π—§π—›π—’π—‘π——π—˜π—‘:

Spanje is het land in Europa dat de meeste honden in de steek laat en op afschuwelijke wijze afdankt, dumpt!


Met name de jachthonden die er het meest onder lijden. Zij worden zijn massaal gefokt, mishandeld en achtergelaten. Het ministerie van Landbouw wil jachthonden onderscheiden van anderen honden wat betreft de verplichtingen en rechten van hun eigenaren. Zij willen dat jachthonden geen rechten hebben en gewoon kunnen worden verder misbruikt, mishandeld zoals het hen uitkomt, zij willen dat de jachthonden voorwerpen zonder rechten blijven !!

ONAANVAARDBAAR, WE ZITTEN IN EUROPA SPANJE !!
Vanaf hier willen we deze petitie starten die pleit voor geen onderscheid wordt gemaakt!
Dat ALLE honden dezelfde rechten hebben, zou impliceren dat jagers zich zouden moeten houden aan de overwegingen die van de rest van de eigenaren van die dieren worden verlangd. Dat een jachthond ook een hond is met rechten, net als alle andere honden !!!
Zaken als volgt worden voor gesteld :
1
Een individu kan niet meer dan vijf jongen hebben om op te jagen of ze te verkopen.
2
Hun euthanasie moet altijd worden gerechtvaardigd en worden uitgevoerd door een collegiale dierenarts die het inslapen
"in humane omstandigheden" uitvoert en niet op de bekende gruwelijke manier waarop hun honden op worden gehangen of worden gedood door geweerschoten of stenen. Iedereen kent de gruwelijke wijze waarop zovelen jachthonden aan hun einde komen. Of ze worden gewoon opgehangen, of gedumpt, of dood geschoten, of gestenigd, of achter de auto gehangen ….
De meest barbaarse wijzen zijn ons allen bekend!
3
Het is verboden om honden 24 uur aaneengesloten zonder toezicht achter te laten op terrassen, bergingen, kelders of voertuigen.
4
In geval van verlies wordt dit binnen een maximale termijn van 48 uur gecommuniceerd, zodat het niet als achterlating wordt beschouwd, een praktijk met een boete tot 100.000 euro.
BELANGRIJK:
Jagers die hun honden niet mishandelen, hebben geen probleem met het naleven van deze regels en de wet, ook voor hun honden. Het argument dat wordt gebruikt door “diegenen" die onderscheid willen maken tussen jachthonden en alle andere honden.
Jagers die het niet goed voor hebben beweren dat hun jachthonden geen gezelschapsdieren zijn - iets dat mensen die met honden, podencos of galgos of mastins of…samen leven kunnen ontkennen.
Dit toont aan dat zij deze groep Jagers hun honden niet zien als levende wezens maar als gebruiksvoorwerpen waar ze
mee kunnen doen wat hen uitkomt, zonder enig recht of verplichting tegenover deze jachthond. Zij willen buiten de wet vallen en hun gruwelpraktijken gewoon verder zetten en dit kan NIEMAND aanvaarden.
Honden zijn honden en ze verdienen dezelfde rechten, aandacht, ongeacht welke rol ze spelen. Daarom vragen wij om geen onderscheid te maken tussen jachthonden en anderen honden.
Sinds jaar en dag krijgen wij telkens de meest gruwelijke taferelen te zien, kampen wij met honden die zo worden mishandeld,
zien en ervaren wij de gruwel van deze groep mensen die hen ziet als voorwerp om hun lusten te voldoen. Te jagen en dan te dumpen op welke manier ook.
JACHTHONDEN HEBBEN RECHT OP DEZELDE RECHTEN ALS ALLE ANDERE HONDEN
HET ZIJN LEVENDE WEZENS EN ZOVEEL MEER !!!!
Teken massaal deze petitie en deel, deel, deel,…
Dank in naam van alle jachthonden!!!
ACE|SHIN FABIENNE PAQUE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten