woensdag 5 mei 2021

Yentl / Piranha ref. nr. 18133

Over Yentl, super!! Hij is heel leuk. Mijn man en ik hebben veel lol om hem. Yentl vertrouwde mij eerder dan mijn man, maar dat ging na een week ook goed.

Het is een deugniet, kruipt onder hekjes door of klimt erover heen. Weet waar het kattenvoer staat, hij is dus al eens beroerd geweest van dit voer. Is razendsnel bij een deur, ik heb hem al eens opgesloten in de kast..... 

En ja het is een kuitenbijter, als hij mensen nog niet kent. Dat is hem al 3 keer gelukt. Dus bij visite gaat hij helaas in een bench, hij maakt geen onderscheid tussen kinderen of volwassenen. Hij loopt graag mee aan de lijn. Ik neem hem niet samen met de andere honden mee voor de lange wandeling, dan misdraagt hij zich. Alle honden en vreemde mensen worden "aangevallen". Maar als ik hem alleen mee neem, is hij te corrigeren. Dus, dat zal veranderen met de tijd. In de eerste week heeft hij letterlijk ruzie gehad met alle andere honden, maar nu is het spelen. Vooral met de jongste twee is het dikke pret. En ik zie dat hij de poten beetpakt van de andere. Er wordt echt geknokt, zo leuk om te zien. Hij springt vaak een gat in de lucht. En 's nachts ligt hij onder de dekens. ;-)) Yentle leeft met overgave. O ja, hij ligt bij de kat in de mand.

Mijn man en ik vragen ons af en toe af, was hij echt zo onhandelbaar? Maar dan gaat hij vreselijk te keer naar de grote buurhonden. En dan begrijpen we het weer. 

Groeten van Karin 

Fabienne schrijft: Van Piranha naar Yentl ...wie had dat gedacht ??



Geen opmerkingen:

Een reactie posten