zaterdag 22 mei 2021

In memoriam Ella (ACE Get Away)

Berichtje van bedroefde adoptanten: "Met heel veel verdriet in ons hart moet we jullie melden dat Ella (Ace – GetAway) een sterretje is geworden.  

Toen we Ella 6 jaar geleden tegenkwamen op jullie site was het liefde op het eerste gezicht.  Ze had een bijzonder kleurtje en met sprekende ogen waar we uren naar konden kijken. 

Ons hartje maakten dan ook een sprongetje als we haar die dag in zaventem mochten gaan halen. Moe van de reis viel ze als een blok in slaap in de auto.  Eens thuis kon ze kennismaken met haar twee nieuwe vrienden.  Twee jack russels die al wat op leeftijd waren.  Gelukkig want ze hield niet zo van heel energie rijke honden.  Teveel gedoe.  Ze hield van haar rust, een rustige wandeling en af en toe ging ze in de tuin een klein croske doen.  Daarna snel weer op een zacht bedje.  Of als er zon was, ja dan wist ze gelijk waar ze wilde gaan liggen. 

Ze had een heerlijke persoonlijkheid, zacht en rustig, ja zelfs statig.  We noemden haar dan ook onze prinses. 

Ruim 1,5 geleden kwam er een ruwharige teckel pup in haar leven.  Wat een geduld had ze met hem, hij mocht aan haar oren hangen, aan haar vel trekken, ... 

Maar het leukste om te zien en te ontdekken was haar speelsheid, elke dag waren ze met elkaar aan het ravotten. Achter elkaar aan hollen, rollebollen over het gras, ...  Heerlijk om te zien, ze genoot er zo erg van.  

Vorig weekend werd ze plots ziek, bij de dierenarts bleek ze een tumor te hebben met interne bloeding.  Zo plots, zo onverwachts hebben we haar moeten laten gaan. 

Onze prinses is niet meer, zowel wij als Moris haar teckel vriendje gaan haar enorm missen.  Ze was ‘one of a kind’, ze veroverde ieders hart die ze tegenkwam. 

Rust zacht lieve Ella... We gaan je nooit vergeten!! 🧡"






Geen opmerkingen:

Een reactie posten