woensdag 19 mei 2021

Help ons dieren helpen (castratie)

Dieren helpen doe je niet alleen door bestaande dieren die hulp nodig hebben te redden maar ook het voorkomen van nieuwe dieren op straat is minstens zo belangrijk. Daarom castreren we al jaren ( wilde) katten en honden die niet meer in huis kunnen leven. 

Vele kattenkolonies in omliggende dorpen zijn al door ons gecastreerd en deze katten en poesjes blijven wij naderhand op straat verzorgen, voeren en -wanneer nodig - medische zorg bieden. 

Deze kolonies zorgen daarom gelukkig niet meer voor nageslacht, lijden geen pijn en honger meer en hoeven elkaar niet meer gewond te vechten om een krolse poes. Helaas gebeurt het dat er nieuwe katten in bestaande kolonies gedumpt worden door mensen die zien dat deze kolonies verzorgd worden. En ook gebeurt het dat verdwaalde en eenzame straatkatjes zich proberen aan te sluiten in een groep. Dit verstoort de orde in de groep en het risico op opnieuw geboorte op straat is  helaas weer onoverkomelijk en voor je het weet is er weer een explosie van kittens. Kittens die op het moment dat ze het daglicht zien al gedoemd zijn tot een hard en meestal kort leven op straat. 

Het is dus heel belangrijk dat wij onze kolonies blijven opvolgen en nieuwe aangesloten of gedumpte katten en poezen z.sm. castreren. 

Maar castreren kost geld en daarvoor vragen we jullie hulp. 

Willen jullie bijdragen aan het voorkomen van nieuw leven op straat en ons te helpen om te helpen ? 

Castratie is dè oplossing! 

Males       30 Euro

Females   40 Euro

Pregnant Abortus 

                  70 Euro

Als u een donatie wil doen aan dit project kunt u een bijdrage overmaken op: 

 

Solbank Banco Sabadel Calahonda 

Rekening nummer: ES74 0081 0619 5800 0145 7846 

t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood

Ovv van castratieproject.

 

Je geeft hiermee dakloze katjes en poesjes een beter leven op straat en helpt voorkomen dat er nieuwe sukkeltjes bijkomen ! 

Ze zullen jullie dankbaar zijn!! 🙏🏻








Geen opmerkingen:

Een reactie posten