maandag 31 mei 2021

Aline

23 september 2020 kwamen we Aline ophalen. Bang en schichtig ging ze met ons mee. Nu lijkt ze helemaal niet meer op dat bange hondje. En ja, we ervaarden de pup-problemen; pipi en kaka overal. Overal in bijten. Maar ook dat is nu voorbij. Ze heeft het kattenluik ontdekt en ze past erdoor. Ze kan dus vrij naar buiten de tuin in als dat nodig is. En ze bijt niet meer in alles. Het gaat super met haar.

Nadat ze wat gewend geraakt was bij ons is ze ook zeer speels geworden. Ze speelt wel liever met mij dan met een speelgoedje. Toen ze net bij ons was, wist ze niet goed wat ze moest doen als we met haar gingen wandelen. Ze liep maar wat mee en terug thuis deed ze haar pipi en kaka binnen! Nu is ze veel meer “hond” geworden. Ze laat tijdens het wandelen haar geur achter door hier en daar een pipi’tje te doen. Ze heeft ook andere honden leren kennen en tijdens de wandeling gaat ze altijd aan de tuin van twee huizen kijken om te zien of de hond die daar woont in de tuin is om even te kunnen snuffelen.

Met de kinderen gaat het ook goed samen. Ze speelt met de kinderen en heeft zich aan de kinderen gehecht. Als de kinderen mee gaan wandelen en ze ziet ze even niet meer is ze de kinderen aan het zoeken! Toevoeging van een van de kinderen: 'En ze is super schattig'





Geen opmerkingen:

Een reactie posten