zaterdag 30 januari 2021

Dagboek van Fabienne - Chochete liep los op de autostrade,...

Chochete werd gered van de autostrade toen een van onze mensen 's avonds naar huis reed. Ze liep recht in zijn armen en ging zonder tegenwerking onmiddellijk mee,… Een geluk bij een ongeluk want het was een zeer gevaarlijke situatie,… Het mag een mirakel heten dat ze deze drukke autostrade overleefde,… Ze mocht gelijk mee in opvang,… We dachten dat er wel iemand om haar zou komen maar niets was minder waar,…

We leerden haar kennen als een gezellige, brave, goede juffrouw die helemaal ingeburgerd is in de familie. Ze is lief met katten en honden, groot of klein, ze is enorm huiselijk en zo aanhankelijk, een droom van een hondje! Als je haar niet kan vinden, dan ligt ze lekker stiekem op bed en als je dan roept dan lijkt ze potdoof,… Maar haal je dan een lekker stukje Jamon Serrano boven, hoppa, komt ze gelijk aangelopen!

Chochete is een lieveling van een Bretonnetje dat graag wandelt en gaat waar jij ook gaat,… Ze is een onopvallende lieverd die zich enorm goed zal voelen in een gezin met kinderen of met andere honden.  Ze kan op een appartement leven mits zij dagelijkse wandelingen heeft, dat is zeker een must. Een tuin is natuurlijk ook altijd welkom voor deze kleine prinses! 

 


Meer informatie over Chochete vind je hier.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten