donderdag 5 november 2020

Han (16614)

Met Han gaat het heel goed! Hij is ongelooflijk lief, speels, dikke maatjes met de kinderen en past goed in ons gezin.

Wij zijn sportief en wandelen veel met hem, wat hij nodig heeft. Hij luistert goed, dus laten we hem in het park los. We zijn hiermee voorzichtig geweest, omdat onze eerste hond een wegloper was, Han reageert anders. Han is helemaal gek op balletjes, slim en leergierig, dus gebruiken wij een balletje om te trainen. Han hecht zich heel goed, sterker nog, naast balletjes gooien en wandelen hij is het liefste thuis. Oost West, thuis best. Hij geniet zichtbaar als de club compleet is, en doet vrolijk mee met het jongensspel wat thuis gespeeld wordt. Hij heeft een geweldige zomer gehad met ons op het strand, hij is er dol op en zwemmen vindt hij te gek. 

Han kan een paar uurtjes alleen zijn. We hebben het langzaam opgebouwd. Later op de ochtend komt een van de oma's voor een wandeling. Gaat prima. Mee naar het huis van mijn ouders vindt hij vreemd, hij gaat dan bij de deur liggen en wil naar huis, dus mijn moeder komt gewoon bij ons thuis tot de kinderen uit school komen.

Han dabberde vrolijk mee tijdens onze herfstvakantie in Limburg,  al was het thuiskomen het allerfijnst😉 We gaan nu een rustige winter tegemoet, lekker verder hechten aan zijn eigen huisje en gezin.

Komend voorjaar gaan we op cursus, flyball o.i.d. zal hij super vinden. Gehoorzaamheid lijkt ons niet nodig, het enige commando wat er niet in komt is 'hier'. Hij komt wel prima bij het roepen van zijn naam. We blijven hiermee aan de slag.

Eind september hebben we een bezoek gebracht aan de dierenarts, voor zijn jaarlijkse vaccinaties. De dierenarts was uiterst tevreden en verrast door het complete paspoort en kennelijk de allernieuwste vaccinaties. Volgens de dierenarts was het niet nodig hem verder te testen vanwege zijn afkomst. Ik kan dit nog een keer navragen natuurlijk, al leek de dierenarts op de hoogte van eventuele risico's.

Over ACE niks als lof. Jullie doen het fantastisch en zijn steeds professioneler geworden,dat merk ik vooral bij de nazorg. Goed om nog een aantal keer na te vragen hoe het gaat met de hond!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten