maandag 23 november 2020

Dagboek van Fabienne - Poezenfamilie achtergelaten in een doos voor de poort,...

Toen we op een morgen aankwamen stond er een grote kartonnen doos voor de deur. Er hing enkel een laken over de kartonnen doos, de doos zelf was leeg, op één poesje na,… Zij zat ons aan te staren, helemaal van haar stuk, zij kreeg later de naam Dorothy. Enkele dagen later zagen we enkele kattenmondjes meer eten aan de voerplekken aan de deur en uiteindelijk konden we ook ook mama Dulce en Donette in veiligheid brengen en bij ons nemen,… Nog enkele dagen later zagen we onder de vuilcontainer nog een poesje zitten, helemaal triest en niet wetend wat of hoe,… Dat werd Deborah!


Dulce is een beetje timide, maar dat komt stilaan goed,... Je kan merken dat het huiskatjes waren, ze zijn erg mensgericht en kennen duidelijk het knuffelen met hun mensen, ze geven kopjes en zijn lief,... In het begin een beetje afwachtend, maar dat ging geleidelijk over nadat ze ons beter en beter leerden kennen. 

Een hele familie die nu weer op zoek moet naar een veilige haven,… Ze verdienen het zo gelukkig te zijn en verzorgd te worden,…


Meer informatie over deze lieve familie :
mama Dulce -   klik hier.  
Deborah -       klik hier.
Donette -        klik hier.
Dorothy -        klik hier.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten