woensdag 30 maart 2016

Djego

Djego is op 17 december 2015 geland op Schiphol en geland in ons gezin. Het was liefde op het eerste gezicht ook al nam Djego een “heerlijke” geur mee het vliegtuig uit. Toen hij de kooi uitliep naar onze dochter Emy, die op de grond zat te wachten, parkeerde hij zijn achterwerk op haar schoot..... En dat is nog steeds zo, bij elk gezinslid trouwens.
Wij zijn na zijn aankomst snel naar buiten gegaan...hij zou wel heel nodig zijn behoefte moeten doen.....niets is minder waar....pas de volgende dag heeft hij de ontspanning gevonden om, ongeveer 10 minuten...tegen een boom te plassen, arme boom
.
 
Djego heeft nog s ’nachts direct kennis gemaakt met onze Semmy, onze lieve trouwe hond van 15 jaar. Ze keken elkaar aan, snuffelden wat en het was goed. Elkaar geaccepteerd en omarmd. Semmy leefde nog even op met een jongere hond in huis, speelde met hem en Djego moest accepteren dat hij niet alleen was. Op 25 januari 2016 is Semmy rustig ingeslapen en naar de hondenhemel vertrokken. Djego was daarbij en troostte het baasje toen het afscheid dichtbij was. Dat kan je mooi op de foto zien.
 
Djego is een enorme knuffelkont, heel lief maar ook op zijn hoede. Dat laatste hoort natuurlijk ook bij zijn ras, de Spaanse waterhond, maar ook bij datgene wat hij mogelijk meegemaakt heeft. Zo gauw hij buiten is begint hij te blaffen, waarom snappen we nog niet.... Hij wil altijd en overal met een balletje spelen en dat is grappig.
 
Wij genieten elke dag van hem en wij hopen dat hij van ons gezin en de aandacht geniet.
 
Groeten,

Familie van der Molen en Djego







Geen opmerkingen:

Een reactie posten