woensdag 6 maart 2024

Dagboek van Fabienne - Onze Galga Celine heeft dringend een plek nodig waar ze kan thuis komen!

Onze lieve Celine heeft dringend jullie hulp nodig. Ze verblijft al geruime tijd in opvang, maar kan hier niet langer blijven, daarom zoeken we dringend een oplossing!


Celine is een typische Galgo die enorm lief en aanhankelijk is eens ze je kent. Met mensen die ze niet kent kan ze erg zenuwachtig

zijn. Ze is dan timide en onzeker, eens bij iemand vertrouwd gaat het prima, dusdanig dat ze zelfs durft pikken van de tafel en ondeugend kan zijn!  Ze komt graag aandacht vragen en stoot zelfs tegen je arm om meer knuffels te krijgen. Het ideale zou een thuis zijn waar nog andere honden leven,  omdat die zullen helpen haar te doen open bloeien, ze is erg sociaal en lief met andere soortgenoten. 

 

Celine leerde goed in een huis leven, kent de geluiden, de mensen, het dagelijkse gangetje, dat zoet ze heel goed. Ze is ook al mee op vakantie geweest met de mobilhome en ook dat ging goed, mits heel goed op te letten want plotse geluiden doen haar schrikken en dan zou ze kunnen weg lopen. Ze gaat probleemloos mee in de auto en doet dat ook heel graag, kortom er is al heel wat vooruitgang geboekt bij haar opvanggezin, maar het is een verder af te werken projectje dat zeker de moeite waard is!

 

Wie helpt ons deze dame aan een warme thuis die haar het geluk geeft voor altijd? Wie kan helpen!?

 






Meer informatie over haar vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten