dinsdag 3 januari 2023

Dagboek van Fabienne - Baasjes naar Engeland en de deur achter zich dicht!

Buster en Bonnie werden gered uit een appartement waar de baasjes een week eerder vertrokken waren en de deur achter zich dicht trokken, maar hun twee lieve honden aan hun lot over lieten. Geen mens wist ervan, maar gelukkig waren de buren alert en merkten ze dat de honden onrustig waren, ze jankten op een andere manier. Toen zij eten over de terrasmuur gooiden en dit onmiddellijk verorberd werd, wisten ze dat er iets ernstig mis was. 

Hun baasjes waren gewoon vertrokken, de paspoortjes en hun hebben en houden lagen op tafel, en niemand nam nog de telefoon op. Er werd alles aan gedaan om deze twee schatten te redden, en gelukkig werden wij gekozen om hen op te vangen, want menig mens wilde hen beiden ophalen voor de fok. Ze zijn nu veilig bij ons, maar Buster moest enkele dagen opgenomen worden in het ziekenhuis en was erg zwak, niet begrijpend wat hem overkwam. Bonnie was ook enorm van slag maar kon gelukkig snel in opvang waar ze met liefde en zorg omringd werd. 

Dat je dit je honden kan aandoen is gewoon ondenkbaar, maar het gebeurt elke dag. De arme stakkerds zaten in hun eigen vuil, zonder eten noch drinken, en niemand wist ervan dat zij daar alleen zaten. Met dank aan enkele opmerkzame buren en de politie konden ze gelukkig gered worden. Maar hun baasjes zitten waarschijnlijk weer in Engeland, en hebben hun nieuwe leven aangevangen. Walgelijk, en werkelijk te triest voor woorden. 

Nu gaan we op zoek naar een beter en eeuwig baasje!


Bonnie - https://ace-charity.org/honden/honden/21129/  (reeds geadopteerd)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten