zaterdag 21 januari 2023

Update Hector 21.01.2023

 

HECTOR

Hector is nu een dikke week in NL en fleurt enorm op. Hij begint – zoals het een hondenpuber betaamt – te onderzoeken wat wel en geen hondenspeelgoed is. Maar hij is daarin goed corrigeerbaar.
Hij vindt het heerlijk om met andere honden te spelen en spreekt daarbij de hondentaal uitstekend. In het opvanggezin zit hij met 2 oude kleine hondjes die daar niet altijd van gediend zijn en hem terecht wijzen. Dit accepteert hij dan braaf. Hector is dol op wandelen en begroet mens en hond met vriendelijke openheid. Hij is sowieso erg nieuwsgierig en je kunt hem overal mee naar toe nemen. Hij staat open voor nieuwe ervaringen en mensen.
’s Nachts slaapt hij samen met de andere hondjes los in de woonkamer. Overdag als hij even alleen is, dan gaat hij met wat hondenspeelgoed in de bench. Niet zijn favoriete plek, maar hij accepteert het wel.
Hector is een zachtaardige en baasgerichte hond die goed in zijn vel zit, dol is op gezelschap en dringend op zoek is naar lieve mensen die net zo van hem houden als hij van hen zal doen. Een echte vriend!



Meer informatie over Hector vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten