zaterdag 21 januari 2023

Update Jessa (ACE Lena).

Hallo,

Een update van mijn grote kleine vriendin Jessa. Ze is nu ruim 1,5 jaar bij mij en doet het geweldig. Is lief, aanhankelijk en speels. Vindt wandelen het leukste wat je kan overkomen, vooral los in het bos waar andere honden zijn die met je willen zwemmen (Ikey wil namelijk niet het water in). Liefst zo groot mogelijk (volgens mij heeft ze een Napoleon complex). De angst voor stokken is weg, ze is nog wel wat terughoudend ten opzichte van mannen, maar dat gaat ook steeds beter.

Alleen was oud- op nieuw een ramp. Vanaf het moment dat men vanaf oktober regelmatig in de avond rotjes of zo iets dergelijk afstaken, wilde ze niet meer naar buiten. Helemaal in paniek, proberen zich in te graven. We hebben met z'n 5-en vanaf 22.30 uur samen in de keuken doorgebracht. Jessa verstopt in een bench met dekens eroverheen, ik ervoor op de grond liggend met mijn hand in de bench waar haar kopje op lag. Ikey in mijn knieholten en de 2 katten weggekropen achter de pedaalemmer. Wat ben ik blij met mijn buren. 

Gisteren was het helemaal feest, de eerste echte sneeuw voor Jessa. Wat heeft ze genoten. Als bewijs wat foto's. Uiteraard met jas aan, want ze heeft niet zo'n dichte vacht.

Groetjes

Gerdi 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten