donderdag 3 november 2022

Wodan, onze Spaanse prins

Hallokes

Met Wodan, gaat het heel goed hoor. Hij geniet van de aandacht die hij krijgt en de liefde. Hij is een echte meerwaarde geworden in ons leven. Ons ander hondje Lady (17 jaar jong) geniet van haar grote broer, ze eten samen , elk een aparte kom natuurlijk, maar zonder ruzie, ze gaan samen wandelen met Rony, ze gaan met de stok spelen, kortom het zijn 8 pootjes op één buik.

Wodan zijn gedrag is al veel beter geworden , wanneer hij blaft naar mensen die passeren langs het raam hebben we hem geleerd van “ Wodan nee” en dat lukt vrij aardig.

Alleen als er vreemde mensen binnenkomen is hij angstig en begint te blaffen, wij werken eraan hoor en hij krijgt alle tijd van de wereld om zich aan te passen, hij heeft heel wat meegemaakt en we begrijpen dat het tijd vraagt om die trauma’s te verwerken. Eigenlijk is dat niet zo erg want wij krijgen zelden bezoek, alleen van onze dochter en haar man en die kent hij goed he , als ze komen gaat hij direct zijn bal zoeken om met hen te spelen.

Vandaag hebben ze zijn nieuwe bed gebracht want de mand waarin hij sliep was te klein vonden we, hij strekt zo graag zijn pootjes es uit he. Hij slaapt bij ons op de slaapkamer samen met Lady en dat geeft niks van problemen, alleen maar zalig gesnurk 😊

We hadden een hele grote bench gekocht voor als hij eens alleen moest blijven maar we konden het niet over ons hart krijgen om hem erin te zetten dus besloten we hem te vertrouwen en gewoon, samen met Lady , te laten rondlopen in huis. We zijn begonnen met een uurtje (omdat ik naar de dokter moest) en het was een SUCCES . Nu gaan we samen naar de winkel en Wodan en Ladyke passen op ons huis. We zijn zo blij dat we hem het vertrouwen geschonken hebben, het is zo een schat.

Hij speelt de ganse dag , dan es met zijn bal , dan met zijne spinnekop, zijne stok, …. Hij is ook een echte knuffelbeer die soms denkt dat hij nog een pup is en dan helemaal op Rony zijn schoot kruipt en zijn hoofd in zijn nek legt, hij kan zo genieten van knuffels. ‘sMorgens gaat hij mee de kippen en de geitjes eten geven, zonder problemen 😊

Wij zijn jullie zo dankbaar voor Wodan , hij is onze kleine Wo (zijn troetelnaampje), wij zouden zonder hem niet meer kunnen.

Jullie zijn stuk voor stuk prachtige mensen, ik volg jullie op Facebook 😊

Ik heb een keuze moeten maken uit de honderden foto’s, dus ik hoop dat jullie ervan genieten. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten