zaterdag 26 november 2022

In Memoriam Iwan, voorheen Atos.

Hierbij de kennisgeving dat we op 8 augustus jl heel plotseling afscheid hebben moeten nemen van onze Iwan, voorheen Atos. 

Iwan is op 4 jarige leeftijd bij ons gekomen, en we hebben 10 fantastische jaren van hem mogen genieten. Alhoewel afscheid nemen altijd heel moeilijk is en we ons mannetje nu heel erg missen, zijn we wel heel gelukkig dat hij 14 jaar heeft mogen worden en we dus ook heel erg veel mooie herinneringen hebben. 

En nu dan de herinnering dat er destijds (2011)  ineens op de website werd vermeld dat Atos met spoed adoptiegezin zocht. Dat trok ons over de streep,  we hadden hem immers allang gezien en op het oog. Grappige/bijzondere is dat we nooit hebben gevraagd waarom er nu eigenlijk ineens een spoed bij was...En we hebben zelf ook nooit iets bijzonders ontdekt wat hem tot spoed maakte...

Maar hoe dan ook; wij zijn achteraf alleen maar blij geweest met deze oproep, want zo kwam er tenminste vaart in het maken van een keuze en werd snel duidelijk dat Atos onze Iwan zou gaan worden en naar Nederland mocht komen. En wat bleek hij  fantastisch en wat bleek hij een geweldige match!!!

Tien jaar lang! En hier kijken we best met een traan maar bovenal met een grote tevreden lach op terug. 

Hier weer de bevestiging dat een door jullie gered en geplaatst hondje na adoptie toch een heerlijk, zorgeloos, gelukkig en liefdevol leven heeft mogen en kunnen leiden; in het gouden mandje wat elk dier gegund is!!!! 

Namens ons en Iwan bedankt, en hopelijk vinden nog heel wat dieren in nood hun weg naar een beter leven en een mooie toekomst. 

Hartelijk groet

Yolande V 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten