donderdag 3 november 2022

Verjaardagscadeau werd donatie van EUR 700,-

Zondag 30 oktober 2022 vierden wij onze verjaardag samen met familie en vrienden.
Wij, dat zijn Francien Blitz en Heldine Dunlop. Francien werd begin augustus 80 jaar en ik, Heldine, hoop begin december 75 jaar te worden. Een kroonjaar dus voor beiden.

Wij zijn de vrouwtjes van twee ACE hondjes: Soera, die bij ACE Madeleine heette en in 2015 haar intrede bij ons deed. En Baya, zij heete bij ACE Manita en kwam in maart 2020 bij ons wonen. (Een hele korte uitleg van beider namen: ikzelf ben in 1947 in Soerabaja geboren)
Zij zijn voor ons een geweldige aanvulling van ons samenzijn, dat volgend jaar al het 30ste jaar ingaat. Zes hondjes zijn Soera en Baya al voorgegaan (zij waren niet van ACE)  en natuurlijk hopen wij dat er nog opvolgertjes zullen volgen.

Als verjaardagscadeau hebben wij onze gasten gevraagd te doneren voor het asiel waar onze Soera en Baya vandaan komen, ACE dus, en dat hebben ze overstelpend gul gedaan. Maar liefst €700,00 werd er gedoneerd!

Natuurlijk gaan wij er van uit dat dit bedrag een goede bestemming gaat krijgen en zal bijdragen aan het welzijn van de honden en poezen bij ACE!

PS: op de foto is links Soera en rechts Baya

Heldien & Francien 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten