zaterdag 7 mei 2022

Dagboek van Fabienne - Wanneer er niet voor je gezorgd wordt,...

Ons rescue werk is niet altijd wat wij willen dat het is. We willen zo graag het allerbeste voor onze hondjes maar soms loopt het mis en dat zijn van die momenten dat je diep bedroefd bent. Zeg nooit, nooit natuurlijk, daarom veroordelen we niemand, want iedereen kan tegenslag en pech op zijn levensweg tegen komen.

Zo verging het dit oudje, ons Tineke, ook wat minder. Haar baasje is aan lager wal geraakt, met gezondheids- en persoonlijke problemen, en nu moeten alle hondjes er weg. We gaan uiteraard voor hen allemaal zorgen! 

Maar eerst heeft Tineke dringend medische verzorging nodig. Ze heeft een tumor op haar ooglid waar nooit iets aan gedaan werd en ze heeft pijn, dat moet dringend geopereerd worden. Daarnaast zijn haar tandjes nooit verzorgd, waardoor het dus een kerkhof is geworden. Ook dit moet dringend worden verholpen. Het is een schrijnende situatie...

Tineke kan niet naar een nieuwe thuis vertrekken voordat we dit alles in orde krijgen, daarom doen we deze oproep, zodat er hopelijk mensen Tineke kunnen helpen. Het kostenplaatje liep tegen de 600 Γ  800 euro aan, maar dierenarts Vanessa van Dierenartsenpraktijk Artemis in Mechelen wil dit alle voor 250 euro, waarvoor onze oprechte dank! Een dierenarts met een hart, helaas een van de weinigen…

Wie helpt ons oude Tineke zodat ze op haar oude dag nog een frisse start kan krijgen en pijnloos nog even geluk mag kennen?

 





Meer informatie over Tineke vind je hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten