dinsdag 24 mei 2022

Lamp (Tembo 19389)

Een maand geleden hebben we Lamp opgehaald en wat een knuffels hebben we al mogen ontvangen. Elke dag is het weer feest en lachen we om zijn dolle sprongen, maffe geluidjes en gekke blikken. De eerste dagen hadden we spierpijn van zijn getrek tijdens het wandelen. Meermaals belandde ik op de grond of in de armen van een onbekende hondenbezitter of werden we nietsvermoedend vastgebonden op ons bankje, terwijl Lamp onbezonnen rondjes om ons heen racete aan de lange lijn. We hebben hard geoefend op ontspannen wandelen en het gaat al een heel stuk beter. Mensen vindt hij leuk, honden leuker en vogels het leukst, alhoewel muisjes in de grond ook zeer interessant zijn.

De ontwikkeling is geweldig om te zien. Toen we begonnen met basis oefeningen, ging Lamp bij nieuwe oefeningen op de bank liggen, maar sinds een tijdje begint hij te kwispelen en springen zodra een van ons de clicker pakt en haalt hij alles uit de kast om te zoeken naar de juiste actie. Waar hij het bij een snuffelspelletje opgaf, als hij niet bij de beloning kon, probeert hij nu van alles uit om het toch te kunnen pakken. Naar een bal die onder de bank was verdwenen werd geblaft, nu kruipt hij eronder en pakt hem zelf. En zo zetten we steeds wat stappen. We zijn ongelofelijk blij met onze lieve Lamp.  

Bedankt voor alles!

Liefs Renske en Martijn  


p.s 

De adoptanten zouden graag in contact komen met de adoptanten van de broers/zussen van Lamp (Tembo), die in Nederland zijn geadopteerd. Stuur een mailtje naar ace.shin.blog@gmail.com en ik zorg dat ze die ontvangen






Geen opmerkingen:

Een reactie posten