zondag 13 juni 2021

NAIROBI 17439

We hebben Nairobi moeten laten inslapen , een prachtige jonge hond van nog geen 2 jaar.

Nairobi werd gered als pup van een dodenstation, toen ze bij ons binnen kwam was zwak en ondervoed maar dit kwam na een tijd helemaal goed en toen mocht ze naar haar adoptie gezin. Echter na een tijdje werd ze ziek en er kon na vele onderzoeken nog niet worden gevonden wat ze had. Nadat de adoptanten haar afstonden mocht ze naar een opvanggezin gaan en werd er verder gezocht wat het probleem was.  De zeer zeldzame imuumziekte Myasthenia Gravis werd vast gesteld.

Fineke, haar opvang mama nam de zorgen over, maar het mocht niet zijn,…Opvang mama verteld :"Het was geen leven voor haar, het enige wat we nog voor haar konden doen was zorgen dat het geen echte lijdensweg zou worden. 

Op 11 juni heeft de dierenarts haar laten inslapen, met haar kop in mijn handen viel ze rustig en vol vertrouwen in slaap.

Arme lieve Nairobi, hoeveel pech kun je hebben !

Zoveel mensen hebben zich voor haar ingezet, de adoptanten, de dierenartsen, en de medewerkers van A.C.E. in Spanje en Nederland ; Iedereen had het beste met haar voor ! Het is heel verdrietig dat ze niet het fijne hondenleven kon krijgen dat wij haar allemaal zo gunden . Het was zo`n lieve en makkelijke hond, ze liet alles toe, altijd een kwispeltje en blij met een aai en een knuffel. Voor je het wist was ze stiekem je hart binnen geslopen.

Ik schrijf dit zodat ze niet zo snel vergeten wordt, maar ook om ons te realiseren dat het niet iedereen gegeven is om een mooi lang leven te krijgen.


Fineke.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten