zaterdag 26 juni 2021

Mieke

Weer even een korte update over Mieke. We hebben haar nu een half jaar, maar het lijkt al veel langer. Ze hoort er zo bij.

Mieke is nu 2 keer mee geweest op mini vakantie in Nederland en ze vond het zo leuk en heeft zich bij het vakantiehuisje ook zo makkelijk aangepast. Wat hebben wij het toch met haar getroffen. Het is zo'n lieve schat en wat is ze makkelijk. 

Mieke is een zonaanbidder. Zodra ze kan zal ze in een zonnestraal gaan liggen, zowel binnen als buiten. Ze vindt het heerlijk om buiten in de tuin te liggen, maar kan ook prima lange wandelingen van 15 tot 20 km aan. Daar zijn we heel blij mee. Mieke kan dus prima mee op wandelvakantie. We kunnen niet wachten om met haar naar Bretagne te gaan.

We hebben inmiddels ontdekt dat als we haar los laten lopen in een vreemde omgeving dan blijft ze heel dicht bij ons in de buurt. Op smalle paadjes gaat ze tussen ons in lopen en op bredere paden loopt ze maximaal 10 meter voor ons uit. 

In de buurt van wegen houden we haar nog steeds aan de riem, dat zal denk ik ook niet zo snel veranderen. Mieke is inmiddels wel makkelijker af te leiden bij auto's, maar de auto's blijven toch wel (te) interessant voor haar. 

Zo lang de auto's niet sneller dan 60 km rijden kijkt ze er niet naar om, maar vanaf 80 km worden ze wel nagekeken en zou ze er het liefst achteraan gaan. Kon ze maar vertellen waarom ze dat doet.

groet,

Gea













Geen opmerkingen:

Een reactie posten