maandag 28 juni 2021

Dagboek van Fabienne - Dina, positief door alles heen,...

Dina is een hondje dat nog niet veel geluk gekend heeft in haar leven,… Ze verbleef min. 4 jaar ergens in een asiel in het binnenland, en de mensen daar deden wat ze konden maar haar huid werd maar niet beter. Ze vonden een dierenkliniek die wilde helpen en ze begonnen aan de lange weg, samen met Dina,… Ze was niet alleen Leishmania positief, maar had ook nog eens een enorme allergie tegen waardoor haar huid enorm aangetast was.

Ze was een zorgenkindje dat enorm veel geld kostte aan dierenarts en verzorging, maar er werd doorgezet,… Het duurde 6 maanden alvorens een beetje verbetering te merken was, wat haar gezondheid betrof,… Maar haar karakter werd alsmaar vrolijker, want Dina besefte heel goed wat er gaande was en was de meest dankbare patiënt,… Ze is nu 5 jaar en heeft alleen maar pech gehad,… Ze werd gedumpt en aan haar lot overgelaten,… Haar verzorging heeft heel lang geduurd maar we zijn er bijna,… Ze is nu bijna onherkenbaar, zoals je kan zien op de foto’s. 

Dina is vandaag een plaatsbaar hondje die een familie zoekt die haar verder kan begeleiden en weet dat zij altijd verzorging en opvolging nodig zal hebben,… Ze leeft nu heel goed op hypoallergeen voer, is helemaal hersteld en vandaag een schat van een hond. Wie geeft deze rescue lieverd een kans op een warme thuis bij een geliefde familie? Ze is het zeker waard!! 

Meer informatie over Dina:

NL - http://ace-charity.org/nl/honden/honden/19192 

FR - http://ace-charity.org/fr/chiens/chiens-a-adopter/19192

Geen opmerkingen:

Een reactie posten