woensdag 3 maart 2021

Dagboek van Fabienne - Dringende oproep voor onze Gordon!!

Gordon,... 

Zijn tijd bij zijn adoptiefamilie is op, mensen willen hem liever vandaag dan morgen buiten, ze kunnen hem niet langer thuis hebben. Daarom deze dringende oproep voor Gordon,…

Hij werd samen met zijn broertje Tony gered door vrijwilligers die hem met de papfles groot brachten en koesterden, hij is enorm lief en zeer aanhankelijk, goed met katten en andere hondjes, maar hij heeft het moeilijk om zich aan te passen in de grote nieuwe wereld waar hij nu in terecht is gekomen. Hij schrikt heel erg vlug van geluiden, die kent hij nog niet, hij is erg onwennig en onrustig wanneer men gaat wandelen met hem.

Voor zijn eigen familie is hij een droomhond, maar van vreemde mensen schrikt hij en durft dan al eens pitsen, bijten doet hij niet maar pitst. Gordon is een slimme hond, die snel dingen oppikt, alleen weet hij zich geen raad met bezoek dat over de vloer komt. Hij verblijft het liefst in zijn eigen bubbel met zijn baasjes, de hond en de kat. We zijn op zoek naar adoptanten voor Gordon die begrip hebben voor zijn rugzakje, die een rustige woonomgeving hebben en weinig aanloop van bezoekers. Daarom is het ook beter hem niet bij kinderen te plaatsen, vanwege de vriendjes die over de vloer komen.

We zijn op zoek naar adoptanten die niet alleen smelten voor zijn looks, maar ook serieus met hem aan de gang willen gaan om zijn onzekerheid te overwinnen. Hij zou het beste ergens terecht komen op de rustige buiten, niet in een stad, niet in een drukke omgeving, en bij mensen die veel thuis zijn en tijd hebben om aan zijn wederopbouw te werken. 

Helaas moet Gordon weer terug naar Spanje als we geen oplossing vinden, wij krijgen geen tijd meer,… Heel triest en volledig tegen onze principes maar we laten hem ook niet in de steek,…

 






Meer informatie over Gordon vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten