woensdag 17 maart 2021

Dagboek van Fabienne - Pete nodigde zichzelf uit,...

Deze kleine Bodeguero kwam en ging bij een van onze fostergezinnen,… Hij liep mee met de paarden, mee met de poezen, en de andere honden, maar bleef steeds op veilige afstand van de mensen. Dan zagen ze hem weer een tijdje niet,… Hij was duidelijk het noorden kwijt en wist niet meer waar hij bij hoorde.

Op een dag zag de vrouw des huizes hem plots aan de achterdeur zitten, wachten, kijken,… Alsof hij wilde vragen om binnen te komen. Ook dan weer verdween hij maar kwam vaker en vaker terug, en kwam voorzichtig elke dag een beetje dichter bij,… Op een dag lag waren de mensen aan het koken en stond hij plots naast hen, en wilde hij graag een stukje mee eten,… Enkele dagen later toen alle honden 's avonds gingen slapen, merkten ze plots dat ook hij een van de mandjes had benomen.

Sindsdien gaat hij niet meer weg, hij blijft trouw aan de zijde van de mensen en leeft hier alles mee,… Honden, paarden, katten, hij kan er allemaal mee omgaan,... Hij is een vriendelijke, lieve hond geworden, met een gevoelige ziel en hij komt graag knuffelen! Hij verdient een beter leven, waar ook hij belangrijker is dan wie ook,… Hij is zo een lief hondje, en zal je onbeschrijflijk dankbaar zijn als hij bij jou mag thuis komen,…

 





Meer infomatie over Pete vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten