maandag 1 juni 2020

Lieve Vlinder, wat missen we jou!


In November 2019 kwam jij bij ons en wat waren we blij met je. Ik had je deze naam al gegeven voordat ik je leerde kennen maar wat paste deze naam goed bij je. Je fladderde letterlijk door het leven, huppelend door het weiland met je prachtige pluimstaart.

Toen je aankwam, had je last van diarree. Wij dachten, veroorzaakt door de stress van de reis maar niets was minder waar. Het ging maar niet over en zo begon er een lange, lange weg van onderzoeken, antibioticakuren, bloedonderzoeken, pijnlijke injectiekuren en nog veel meer ellende. Al die tijd bleef jij vrolijk en bij thuiskomst rende je altijd eerst naar jouw “ei” om deze vrolijk in de lucht te gooien, zo blij was je om weer thuis te zijn.
In Januari werd duidelijk dat je darmkanker had, het enige wat wij nog voor je konden doen was prednison geven. Dit werkte fantastisch, je had nergens meer last van en wij waren zo blij, tenslotte was je pas 10 jr. en wilden wij je niet missen.

Helaas mocht dit maar 2 maanden duren, in Maart werd je weer ziek en de diarree was dit keer niet te stoppen. Ons verdriet was zo groot….vaak zat je tegen mij aan en keek je naar mij op terwijl mijn tranen in je zwarte vachtje vielen. Wij wilden je niet kwijt maar wilden ook niet dat jij langer zou lijden. Zo hebben wij op 29 Maart afscheid van je genomen, de 4 maanden die wij samen zijn geweest, waren veel te kort maar wij zijn dankbaar dat we die tijd samen hebben gehad.

Wat missen wij je…. ondanks ons roedeltje van 6 honden is het stil in huis. Je was altijd duidelijk aanwezig, een boterham of koekje was niet veilig voor jou. Ook de vogels in de tuin en insecten moesten voor je uitkijken. Je greep de insecten zo uit de lucht.

Werd onze boterham nog maar weg gesnaaid en vonden we nog maar alleen een koekkruimeltje bij ons kopje koffie….

Lieve Vlinder, dank je wel voor alle liefde die wij van je hebben gekregen! Onze liefde voor jou was onvoorwaardelijk en we hebben intens van je gehouden en genoten. Je was een super lieve hond en een slimmerd, je laat een groot gat achter…..maar we gaan elkaar weer zien, dat weten wij zeker.

Lieve Vlinder tot ziens!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten