zondag 21 juni 2020

Update Boris ( Nobu )


Hierbij even een update over het hondje Nobu, die wij afgelopen dinsdag adopteerden... ondertussen heeft hij de naam Boris gekregen en is hij na 2 dagen al een volwaardig lid van onze roedel 😃
De rit huiswaarts is dinsdag erg vlot verlopen. Het was voor hem natuurlijk allemaal heel spannend,  maar hij heeft de trip super goed doorstaan! Al snel kroop hij op mijn schoot om even te bekomen, terwijl Cindy met de wagen reed.
Bij thuiskomst werd hij hartelijk ontvangen door onze 2 kinderen en onze 2 andere honden. Het was natuurlijk even kennismaken en snuffelen, maar Boris werd dadelijk geaccepteerd.  
Hij stelt het dus heel goed! Hij heeft natuurlijk nog veel te ontdekken, maar het komt allemaal goed!!! 
De tv is iets wat hij nog niet kent, en dat vindt hij ( nog ) niet leuk, dan gaat hij even verderop op de mat liggen. Eten is ook iets waar hij verzot op is, dus we moeten opletten dat hij niets weg grabbelt😉
Onweer doet hem voorlopig helemaal niets, dus dat is ook fijn meegenomen.
Volgende maandag hebben we een afspraak bij de dierenarts voor een volledige check up. 

Samengevat: wij zijn heel blij met onze nieuwe vriend!!! Hij past zich snel aan en zal zich spoedig  helemaal thuis voelen.

En het is een echte KNUFFELBEER!!!

Hierbij enkele foto's 😉

Alvast heel erg bedankt voor alles wat jullie met de ganse organisatie doen voor de honden  in nood!!! Jullie zijn SUPER!!!

Mvg, 

Tom, Cindy, Seppe en Lien 
Louchka, Bente en BORIS
🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶







Geen opmerkingen:

Een reactie posten