dinsdag 30 juni 2020

TANTE BRITTA FIETST NAAR DE REFUGIO TEN BATE VAN ONZE HONDJES. SPONSOR JIJ MEE


Tante Britta gaat een grote uitdaging aan. Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus wil zij de afstand tussen haar woonplaats (Rommersom - Hoegaarden) en la Cala de Mijas (plaats van onze refugio) afleggen op haar hometrainer. Dat is zomaar eventjes 2197 km, of een gemiddelde van 36 km/dag, en ze is ABSOLUUT geen getrainde fietser, wel integendeel : in meer 30 jaar niet meer op een fiets gezeten! Waarom? Om serieus wat  corona-kilootjes te verliezen, maar vooral om gelijktijdig onze hondjes te steunen.

Hoe kan jij dit mooie, maar heel ambitieuze project steunen?

• Sponsor per kilometer (bv bij een gift van 5€, steun je 5 km van haar tocht), zodat ze uiteindelijk een volledig gesponsord traject van 2197 km (of meer) heeft. 

• Rij ook een aantal kilometers mee, en laat jezelf sponsoren door familie of vrienden. Wie weet geraken we dan zelfs terug tot in Rommersom city!

Alles sponsors maken kans op een schitterende fietskar ‘Globetrotter’  en/of een heel mooie troostprijs, die zowel op 21/07,  als op het einde van de actie worden verloot. Dagelijks brengen we jullie uiteraard op de hoogte van de vorderingen van onze moedige fietsster

Wil je sponsoren of heb je vragen? Stuur een mail naar pedal4ace@gmail.com 

Wil jij dit project steunen? Stort dan je donatie op BE21 7370 4881 6103, met als vermelding 'pedals4ace' en je email adres of telnr.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten