zondag 1 september 2024

Wiens beste vriend voor het leven mag Roni worden?

Roni, een prachtige Mastin kruising, wacht met smart op zijn nieuwe familie. Deze flinke jongen hebben we gered uit een dodingstation, waar hij in een hoekje treurde nadat zijn vroegere baasje was overleden. Helaas kon niemand uit de familie zich over hem ontfermen.

Roni (8 jaar) heeft altijd aan de zijde van zijn baasje gestaan, ze deden alles samen, wat zijn verblijf in het asiel extra moeilijk maakt. Hij mist de warmte en genegenheid van een echt thuis, iets wat hij zo hard verdient. Hij is dol op menselijke aandacht, maar heeft wel een baas nodig die hem met liefde en consequentie kan begeleiden, gezien zijn sterke persoonlijkheid.

Hij kan goed opschieten met andere honden, zolang ze niet te druk zijn. Een rustige, grote hond als gezelschap zou ideaal zijn. Roni eet het liefst alleen en wordt liever niet aan zijn hals aangeraakt, een overblijfsel uit zijn verleden. In het begin kan hij wat gereserveerd zijn, maar zodra hij je vertrouwt, is hij een loyale vriend die je met hart en ziel zal verdedigen.

Roni zoekt een huis met een grote tuin, en is perfect voor iemand die op zoek is naar een goede waakhond, en liefst een baasje met ervaring en een sterke, liefdevolle hand. Geef Roni de kans om weer een warm en liefdevol thuis te vinden. Zijn trouwe hart wacht op jou!

Meer informatie over hem vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten