maandag 9 september 2024

In Memoriam Toby

“We moesten op 27/08 afscheid nemen van onze allerliefste Toby. Hij was bij ons sinds 03/08/2009 en was toen ongeveer 8 maanden oud. Hij is dus bijna 17 jaar mogen worden. Hij was al langer wat doof, blind en een beetje dement, maar hij was nog heel alert en at heel graag en was er dan als de kippen bij dus we namen de ouderdomsverschijnselen er heel graag bij want dat betekende dat hij oud mocht worden. 

Hij was opeens heel slecht, hij wou niet meer eten, kon bijna niet meer op de poten staan dus dan zat er niets anders op dan de hartverscheurende beslissing te nemen om afscheid van hem te nemen want we wilden niet dat zijn leven een lijden werd. 

Hij was een geweldig hondje, die mishandeld was geweest voordat hij bij ons kwam, maar hij is helemaal opengebloeid en het liefste wat hij deed was bij iedereen op schoot zitten. Op de grond liggen was niets voor hem, maar op de bank of op schoot des te meer, hij was al snel het goede leven gewend. Hij kwam in een roedel terecht en ze waren uiteindelijk met z'n 4'tjes, de andere 3 zijn voor hem gegaan en hebben hem opgewacht. Hij wordt zo gemist ๐Ÿ’”.” 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten